Geplaatst op Geef een reactie

Een diepgaande blik op de geuren van Morgan Moon

De geuren van Morgan Moon?

Bij Morgan Moon geloven we in de magie van geuren en de betekenis die ze toevoegen aan ons leven. Onze collectie van vaste parfums biedt een rijke diversiteit aan geuren, elk met zijn eigen unieke kenmerken en samenstelling. Laten we een kijkje nemen in onze geuren en hun belangrijkste geurnoten. Bij Morgan Moon is er gekozen om voor herkenbare geuren te gaan. Onze visie is niet om een goedkope imitatieparfum op de markt te brengen maar om herkenbaarheid te bieden in de meest reisvriendelijke verpakking.

Dames

Posina

Posina wordt vaak gewaardeerd door mensen die op zoek zijn naar een elegante en evenwichtige geur die zowel fris als verfijnd is. Posina is geschikt voor mensen die houden van bloemige en fruitige aroma’s, gecombineerd met warme, oriëntaalse tonen. Deze geur is vaak geliefd bij individuen die op zoek zij naar een veelzijdige geur die geschikt is voor dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. Het straalt jeugdige elegantie uit maar heeft tegelijkertijd een tijdloze en klassieke aantrekkingskracht, waardoor het een brede groep mensen aanspreekt.  

Geurnoten: 
Topnoten: Bergamot, bloesem, sinasappel

Hartnoten: Rozen, jasmijn, bloemen

Basisnoten: Witte muskus, vanille 

Luvia

 Luvia is bedoeld voor vrouwen die onafhankelijkheid omarmen, die zelfverzekerd en vrijgevochten zijn. Het is een geur die kracht uitstraalt en tegelijkertijd een gevoel van elegantie en vrouwelijkheid belichaamt. Deze geur is geschikt voor elke gelegenheid, en heeft een unieke charme die mensen van alle leeftijden aanspreek. 

Geurnoten: 
Topnoten: Mandarijn, lavendel

Hartnoten: Oranjebloesem, jasmijn

Basisnoten: Cedehout, ambergris

Stavi

Stavi is ontwikkeld voor de vrouwen die een blijvende indruk willen achterlaten. Het is een geur die vaak wordt geassocieerd met glamour, verfijning en een uitgesproken vrouwelijke allure. De geur is geclassificeerd als een oriëntaalse bloemige geur, met een harmonieuze combinatie van verschillende bloemige tonen en een vleugje zoetheid. Het parfum opent met verfrissende topnoten van bergamot en rozen, waarna het hart zich ontvouwt met bloemige akkoorden van jasmijn en fresia. 

Geurnoten: 
Topnoten: Bergamot, rozen

Hartnoten: Jasmijn, orchidee, fresia

Basisnoten: Vanille, Patchoeli

Heren

Monte

Voor degene die een blijvende indruk wil achterlaten is Monte de best passende geur. De geur opent met frisse en sprankelende noten van saffraan, bergamot en mandarijn. Deze bloemige en citrusachtige tonen vormen een verleidelijke introductie tot de diepere lagen van de parfum. Voor de mannen die altijd opzoek zijn naar avontuur en verleidingen niet uit de weg gaan. 

Geurnoten: 
Topnoten: Saffraan, Bergamot

Hartnoten:  Jasmijn, cederhout

Basisnoten: Peper, Vanille

Dalto

Het is een moderne en sensuele geur die een vleugje wildheid en avontuur uitstraalt. Het opent met een explosie van bergamot, gecombineerd met peperachtige elementen die de geur een pittige en levendige start geven. Het hart van de geur bestaat uit Sichuanpeper, lavendel en roze peper, wat zorgt voor een kruidige en aromatische dimensie. De basisnoten zijn cederhout en ambroxan, waardoor de geur een warme, houtachtige en verleidelijke afdronk krijgt. Dalto staat bekend om zijn veelzijdigheid en is geliefd bij mensen die op zoek zijn naar een verfrissende, maar toch krachtige geur.

Geurnoten: 
Topnoten: Bergamot

Hartnoten: Lavendel, roze peper 

Basisnoten: Cedehout, ambroxan

Vumas

Het is een modern parfum met een klassieke aantrekkingskracht, perfect voor mannen die op zoek zijn naar een tijdloze, maar toch eigentijdse geurbeleving. Met topnoten van citroen en grapefruit, hartnoten van munt, en een basis van cederhout en sandelhout, biedt Vumas een harmonieuze combinatie van frisheid, kruidigheid en houtachtige tonen. Voor de man met een natuurlijk charisma. Het is een veelzijdige geur die geschikt is voor dagelijks gebruik en voor speciale gelegenheden.

Geurnoten: 
Topnoten:  Grapefruit, citroen

Hartnoten: Munt, sinasappel

Basisnoten: Cederhout, Sandelhout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *