Service voorwaarden

servicevoorwaarden

Welkom bij Morgan Moon!

Wij wensen je veel plezier bij het winkelen bij ons. Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, zijn er enkele voorwaarden van toepassing op je bestelling.

1. Algemeen
Deze Servicevoorwaarden regelen het gebruik van de diensten en producten van Morgan Moon. Door gebruik te maken van onze website en producten, stem je in met deze voorwaarden. Lees ze zorgvuldig door voordat je onze diensten gebruikt.

2. Bestellingen en Betalingen
Bij het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met het betalen van de aangegeven prijs, inclusief eventuele verzendkosten en belastingen. Betalingen kunnen worden gedaan via de beschikbare betaalmethoden op onze website.

3. Verzending en Levering
We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. De geschatte leveringstijd wordt aangegeven tijdens het bestelproces. Houd er rekening mee dat leveringen kunnen variëren afhankelijk van de bestemming en externe factoren. We zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen die buiten onze controle vallen, zoals douane- of transportproblemen.

4. Retourneren en Terugbetalingen
Retourneren is alleen mogelijk als de verpakking van het product volledig gesloten en onbeschadigd is. Neem vooraf contact met ons op via Info@morganmoon.nl om het retourproces te starten. We accepteren geen geretourneerde producten zonder voorafgaande kennisgeving en goedkeuring.

5. Gebruik van Producten
Onze producten zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik en dienen volgens de bijgevoegde instructies te worden gebruikt. Houd er rekening mee dat individuele ervaringen kunnen variëren en dat resultaten kunnen verschillen.

6. Privacy
We respecteren je privacy en nemen de bescherming van persoonlijke gegevens serieus. Raadpleeg ons Privacybeleid voor meer informatie over hoe we persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en beschermen.

7. Intellectueel Eigendom
Alle inhoud op onze website, inclusief tekst, afbeeldingen, logo’s en merken, is beschermd door intellectuele eigendomsrechten en mag niet zonder toestemming worden gebruikt.

8. Beperking van Aansprakelijkheid
We streven ernaar om accurate en actuele informatie te verstrekken, maar we kunnen niet garanderen dat onze website altijd foutloos en ononderbroken zal zijn. We zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van onze diensten of producten.

9. Wijzigingen in Voorwaarden
We behouden ons het recht voor om deze Servicevoorwaarden op elk moment bij te werken of te wijzigen. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig terug te keren naar deze pagina en de voorwaarden te controleren.

Door gebruik te maken van onze diensten en producten, ga je akkoord met deze Servicevoorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, verzoeken we je om geen gebruik te maken van onze website en diensten.

10. Garantie en Klachtenbeleid

Garantie: Bij Morgan Moon streven we ernaar om hoogwaardige en betrouwbare producten te leveren. Onze vaste parfums zijn met zorg vervaardigd en we hebben vertrouwen in de kwaliteit ervan. Daarom bieden we een garantie op fabricagefouten.

Mocht je een product ontvangen dat beschadigd is of een fabricagefout vertoont, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op via info@morganmoon.nl. We zullen de situatie beoordelen en indien nodig zorgen voor een vervangend product of een passende oplossing.

Klachten: We streven ernaar om onze klanten een positieve ervaring te bieden met onze producten en diensten. Als je echter niet tevreden bent over je aankoop of een andere klacht hebt, horen we dat graag van je. Neem binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op.

Ons team zal je klacht zorgvuldig bekijken en proberen een passende oplossing te vinden. Dit kan variëren van het bieden van een vervangend product, het aanbieden van een terugbetaling of het vinden van een andere manier om aan je verwachtingen te voldoen.

Procedure voor Garantie en Klachten:

  1. Neem binnen 14 dagen na ontvangst van het product contact met ons op via e-mail op info@morganmoon.nl.
  2. Beschrijf duidelijk het probleem of de klacht en voeg indien mogelijk foto’s toe ter ondersteuning.
  3. Ons team zal je klacht beoordelen en binnen een redelijke termijn contact met je opnemen om de volgende stappen te bespreken.
  4. Afhankelijk van de aard van de klacht kunnen we een vervangend product aanbieden, een terugbetaling regelen of een andere oplossing zoeken.

Bij Morgan Moon streven we ernaar om elke klacht serieus te nemen en transparant te communiceren over de oplossingen die we bieden. We waarderen je feedback en streven ernaar om onze producten en diensten voortdurend te verbeteren.

Dank je wel voor je vertrouwen in Morgan Moon. We staan altijd voor je klaar om eventuele vragen, zorgen of klachten aan te pakken en een positieve ervaring te creëren.