Retourneren

Retourneren bij morgan moon

Bij Morgan Moon streven we naar een volledige tevredenheid van onze producten. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met je aankoop, bieden wij een retourbeleid aan om u gerust te stellen.

Om een product te retourneren, dient het product in de originele en volledig gesloten verpakking worden teruggestuurd. Dit is belangrijk om de kwaliteit en hygiëne van onze producten te waarborgen. Als de verpakking is geopend of beschadigd, kunnen wij de retournering niet accepteren.

Volg deze stappen om een retourverzoek in te dienen:

  1. Neem binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons op via info@morganmoon.nl om uw retourverzoek aan te melden. Vermeld hierbij het bestelnummer en de reden voor de retournering.

  2. Zodra wij uw retourverzoek hebben ontvangen en geaccepteerd, kunt u het product aan ons retourneren. 

  3. Zorg ervoor dat het product veilig is verpakt om beschadiging tijdens het transport te voorkomen. Verzend het product naar het opgegeven retouradres.

  4. Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product, zullen wij de retournering verwerken en binnen een redelijke termijn terugbetaling regelen. Houd er rekening mee dat we enkel het aankoopbedrag van het product zullen terugbetalen, exclusief eventuele verzendkosten.

Houd er rekening mee dat we enkel geretourneerde producten in hun originele en ongeopende staat kunnen accepteren. We raden aan om zorgvuldig onze retourvoorwaarden door te nemen voordat u een retourverzoek indient.

Voor verdere vragen of ondersteuning kun je altijd contact met ons opnemen via info@morganmoon.nl. Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Wij danken u voor het begrip en medewerking bij het retourneren van producten volgens onze richtlijnen. uw tevredenheid en ervaring met Morgan Moon zijn voor ons van groot belang.