Frequently Asked Questions

veelgestelde vragen

Vaste parfum kan eenvoudig worden aangebracht door met je vinger lichtjes over het oppervlak te wrijven en de gewenste hoeveelheid op je huid aan te brengen. Het is perfect voor nauwkeurige applicatie.

De duurzaamheid van een vaste parfum hangt af van het gebruik en de frequentie. Over het algemeen gaan onze producten 4 tot 6 maanden mee bij dagelijks gebruik.

Ja, onze vaste parfums zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en zijn geschikt voor verschillende huidtypes, inclusief gevoelige huid. Als je specifieke zorgen hebt, raden we aan om een kleine patch-test uit te voeren.

Op dit moment bieden we geen aangepaste geuren aan. We zijn echter altijd geïnteresseerd in feedback en suggesties van onze klanten voor toekomstige ontwikkelingen.

Onze producten zijn verkrijgbaar op onze website. We werken ook samen met geselecteerde winkels en partners.

Vaste parfum is een innovatieve en duurzame vorm van parfum die wordt gepresenteerd in een compacte, solide textuur. In tegenstelling tot traditionele vloeibare parfums biedt vaste parfum een handige en langdurige geurbeleving.

Onze collectie vaste parfums omvat een scala aan herkenbare geuren, geïnspireerd door iconische parfumnoten. We benaderen deze geuren met originaliteit en kwaliteit, strevend naar een unieke ervaring. We imiteren niet, we creëren. Bezoek onze ‘Producten’ pagina om onze huidige geurselectie te ontdekken.

Absoluut. Bij Morgan Moon geloven we in ethische en duurzame praktijken. Onze producten zijn niet getest op dieren.

Ja, we zijn toegewijd aan duurzaamheid. Onze vaste parfums worden geleverd in recyclebare tinnen verpakkingen, die milieuvriendelijk zijn.